Yrittäjä rentoutuu

Tuntuuko sinustakin joskus siltä, että bisnes vie mukanaan sellaisella vauhdilla, ettei ehdi tai malta päästää hetkeksi irti? Moni on sanonut samaa, et siis ole pulmasi kanssa yksin. Vaikka arkesi olisikin täynnä yllättäviä käänteitä ja juoksevien asioiden hoitamista, on välillä hyvä vaihtaa vapaalle. Tässä postauksessa jaan omia suosikkejani rentoutumiseen yrittäjän arjessa.

Sunnuntaibrunssi

Sunnuntaibrunssi on ehdottomasti oma suosikkitapani rentoutua. Kutsun mukaan perheenjäseniä ja ystäviä ja vietämme ihanan aamupäivän maukkaan ruuan ja loistavan seuran merkeissä. Usea ravintola helsingissä tarjoilee brunsseja, jotka vievät kielen mennessään. Tarjolla on useita lämpimiä ruokalajeja, perinteinen aamiaistarjoilu ja laaja kattaus jälkiruokia. Tarkista oman kaupunkisi brunssitarjonta internetistä. Jos brunsseja ei lähistöltäsi vielä löydy, voit aina järjestää sellaisen itse. Mitäpä jos pyytäisit ystäväsi tuomaan omat suosikki brunssiherkkunsa tullessaan? Silloin pääset itse helpommalla ja ystäväsi pääsevät osallistumaan omalla tavallaan.

Hemmotteluilta

Varaa spa-hetki itsellesi ja kumppanillesi tai järjestä sellainen kotioloissa. Erilaisia hoitoloita ja kylpylöitä löytyy ympäri Suomen. Hoitoloista löytyy erilaisia hierontoja, porealtaita, kylpyjä, kasvo- ja vartalohoitoja ja muita hemmotteluhoitoja jokaiselle. Kotispa on helppo järjestää kylpyhuoneeseen: sytytä kynttilöitä, laita soimaan rentouttavaa musiikkia tai luonnon ääniä ja nauti ihanasta tunnelmasta. Voitte tehdä toisillenne kasvonaamiot, jalkakylvyt ja manikyyrit. Manikyyriä varten tarvitset jalkavoidetta, appelsiinipuutikkuja, kynsileikkurit ja varpaanvälinlevittimen.

Luonnon rauhaan

Luonto rauhoittaa. Jokainen luonnossa samoileva huomaa sen rentouttavan vaikutuksen heti: syke tasaantuu ja ajatukset alkavat virrata. Luonnossa ideat syntyvät helpommin kuin hektisessä toimistossa, joten metsäpolulle kannattaa suunnata myös silloin, kun yritystoiminnassa on jokin kiperä tilanne. Luonnosta voi Suomessa nauttia helposti ja se on kaikkien saatavilla. Muista siivota jälkesi ja jättää luonto siistiin kuntoon.