Muista juoda tarpeeksi työnteon ohessa

Oletko usein väsynyt työpäivän aikana? Oletko miettinyt voisiko se johtua liian vähäisestä vedenjuonnista? Ihminen tarvitsee noin 2-3 litraa nestettä päivässä ja lämpimissä olosuhteissa ollessa vielä enemmän. Aineenvaihdunnan kannalta on ensiarvoisen tärkeää saada tarpeeksi nestettä, jotta ravinto,- ja kuona-
aineet pääsevät liikkumaan elimistössä.

Monesti ajatellaan tai unohdetaan että vedenjuonti on lopulta aika tärkeää ja että joka päivä pitäisi muistaa juoda tarpeeksi. Onneksi tarvittavan määrän juominen päivän aikana on helppoa ja vaivatonta, varsinkin jos siitä tekee huolettoman ja huomaamattoman osan päivää.

Tee juomisesta rutiini

Juominen voi tuntua pakkopullalta tai sitten siitä voi tehdä huomaamattoman rutiinin, jonka avulla päivittäinen nesteytys onnistuu kuin itsestään. Voit aloittaa aamun kahvilla tai teellä, mutta sen lisäksi tarvitset muutakin juotavaa. OBH Nordica kahvinkeittimen avulla saat nopeasti kuumaa kahvia, mutta sen lisäksi kannattaa juoda jotain viileää, kuten lasillinen tuoremehua tai kivennäisvettä. Iittala juomalasi onkin sopivan kokoinen jotta varmistat juovasi tarpeeksi.

Varmista että virvokkeita on aina saatavilla töissä

Töissä ollessa kannattaa olla hyvin virvokkeita saatavilla. Varsinkin töissä joissa joutuu keskittymään pitkän aikaa tai muuten ei vain ole mahdollisuutta pitää erilaisia taukoja, kannattaa varmistaa että virvokkeita on saatavilla kun niitä tekee mieli.

Voit varmistaa että sinulla on pullo tai kaksi vettä saatavilla. Myös erilaiset vitamiinivedet joiden ravintosisältö on moninaisempaa kuin pelkän kivennäisveden, ovat hyvä vaihtoehto raikkaaksi virkistykseksi työnteon ohessa. Näitä vitamiinivesiä on runsain mitoin saatavilla helposti lähikaupoista ja kioskeista. Myös makuvaihtoehtoja on kokoajan enemmän ja enemmän saatavilla, joten pystyt varmasti löytämään herkullisen maun, jonka juomisesta nautit työpäivän ohessa, huolehtien samalla tarvittavasta nesteytyksestä.