Ryhdy yrittäjäksi – näin menestyt

Jos haluat perustaa yrityksen, mutta et tiedä mistä aloittaa, älä huoli – et suinkaan ole yksin. Itse asiassa aikamme uudessa taloudellisessa tilanteessa enemmän ihmisiä kuin koskaan on kohdannut sen ankaran tosiasian elämässään, että työpaikka, jonka he uskoivat odottavan heitä, ei ole olemassa. Toiset ovat tulleet siihen tulokseen, että he mieluummin luovat itselleen työpaikan, joka on rakennettu sopimaan heidän omiin elämäntavoitteisiinsa. Riippumatta siitä, mikä sinun motivaatiosi pomoksi olemiselle on, voit aloittaa yrittämisen jo tänään. Tässä blogissa jaan joitain hyödyllisiä vinkkejä uusille aloittaville yrittäjille.

Ryhdy muuttamaan tilannettasi rohkeasti

Jos et ole tyytyväinen nykyiseen elämäntilanteeseesi tunnusta, että kukaan muu ei voi korjata niitä paitsi sinä. Voit tietysti syyttää taloutta, pomoasi, puolisoasi tai perhettäsi, mutta se ei auta sinua tekemään korjaamaan tilannettasi. Muutos voi tapahtua vain, kun teet tietoisen päätöksen sen toteuttamiseksi ja ryhdyt rohkeasti tekemään töitä unelmiesi saavuttamiseksi.

Ryhdy muuttamaan tilannettasi rohkeasti

Anna itsellesi lupa tutkia eri yrityksiä. Ole valmis katsomaan itsesi eri puolia (persoonallisuuttasi, sosiaalisia tyylejäsi, ikääsi) ja kuuntelemaan intuitiotasi. Meillä on taipumus sivuuttaa intuitio, vaikka syvällisesti tietäisimmekin jonkin asian totuuden. Kysy siis itseltäsi “Mikä antaa minulle energiaa silloinkin, kun olen väsynyt?” Kuinka sitten oikeasti tiedät, mikä liiketoimintamalli on oikea sinulle? Yrittäjyyteen on kolme yleistä lähestymistapaa:

Tee mitä tiedät: Oletko lomautettu ja haluat tehdä jonkin muutoksen elämässäsi? Pohdi millaisia töitä olet tehnyt aiemmin ja mieti miten voisit käyttää näitä taitoja hyödyksesi ja tarjota niitä ihmisille omina palveluina tai tuotteina.

Tee mitä muut tekevät: Opi muista kiinnostavista yrityksistä. Kun olet löytänyt sellaisen yrityksen, jonka haluaisit itse perustaa, perusta sellainen itse.

Ratkaise yleinen ongelma: Onko markkinoilla jokin aukko? Oletko keksinyt jonkin palvelun tai tuotteen, jonka haluaisit tuoda markkinoille? Jos päädyt valitsemaan tämän lähestymistavan huomaathan, että sinulla täytyy ensin olla tietoa rahan käyttämisestä.