Kokeilu maailman muuttamiseksi pienessä mittakaavassa

Kun perustimme yhdistyksen, yhtenä toimintamme tarkoituksen toteuttamiseksi tehtävänä asiana oli: tukee suomalaisten asiantuntijoiden esiintymistä kotimaisissa ja kansainvälisissä ohjelmistoalan tapahtumissa.

On aika. Siis aika suorittaa ensimmäinen kokeilu siitä mitä tämä voisi tarkoittaa. Esiintymistä on ainakin kahdenlaista: sitä jossa noustaan lavalle ja puhutaan kokemuksista ja sitä että mennään ja ollaan. Molemmissa tapauksissa suomalaista osaamista olisi kiva nähdä enemmänkin! 

Jos valitsemme kokeilullemme yhden paikan, johon tarkoituksena on lähettää matkakulut korvaten yksi suomalainen, mikä tämän paikan pitäisi olla? Mistä suomalaistestaaja haaveilee, minne on kuitenkin oman firman tukemana vaikea päästä? Listataan koulutuksia ja tapahtumia vuodelta 2016, ja sitten äänestetään.

Paikan valinnan jälkeen lienee vuorossa sitten lähtijän valinta. Asia kerrallaan.

Keskustelu on käynnissä Facebook-ryhmässämme sekä Twitterissä. Osallistu ja vaikuta!

Ideoita voi laittaa myös s-postilla maaret@iki.fi.

maaret.pyhajarvi