Alan Richardsonilla on mainio webkurssi Selenium 2 Webdriver Basics with Java, https://www.udemy.com/selenium-2-webdriver-basics-with-java. Kiinnostaisiko porukkaa tehdä tätä Alan Richardsonin kurssia yhteisötapaamisten ja opintopiirien värittämänä? Maaret Pyhäjärvi ilmoittautuu vapaaehtoiseksi vetäväksi opiskelijaksi koska aikoo tehdä kurssin kunnolla nyt syksyllä 2014.

Sen verran Maaret on ”edellä” että on katsellut nuo kurssimateriaalit läpi, testejäkin tehnyt – tarkoituksenaan lähinnä olla hyödyksi kun tiimin kehittäjät vääntävät noita enemmänkin. Ja sivussa kääntänyt kaiken opin Javasta C#:ksi kun siinä maailmassa elelee.

Opintopiiri on ensisijaisesti niille, jotka suhtautuvat omaan kykyynsä automatisoida vielä hieman epäilevästi – tämä ei ole vaikeaa. Ja perusasiana tietysti on että se kolmisensataa pitää saada sijoitettua että pääsee kiinni Alanin koulutusmateriaaleihin.

Täydennetään kurssia opintopiirissä erityisesti kokemuksista sovelluksen analysoimisesta (testisuunnittelu!) testaustarkoituksissa ja tavoista hallita innostustaan, joilla ei muutu ajattelevasta testaajasta selenium-skriptaajaksi. Ilmoita kiinnostuksestasi: https://docs.google.com/forms/d/1Dw1PT8vf9PKxxi0lIWriaF-nhzOEyNfIWo-AVGzajUM/viewform?usp=send_form

Lisätietoja: maaret@iki.fi