Yhteistyökumppanimme Talentum Events tarjoaa jäsenistöllemme alennusta järjestämästään mainiosta seminaarista lokakuussa. Ohjelmistotestaus ry esittäytyy tilaisuudessa omalla ständillään, jossa mahdollisuus testata – testilabra harjoituksineen kuvaa testausta realistisemmin kuin prosessikuvat. Tervetuloa mukaan, käyttäkää alennus hyödyksenne!

Talentum Events järjestää Software QA & Testing SUMMIT! 2014 –tapahtuman Pörssitalolla, Helsingissä 7.-8.10.2014.

Tapahtuman ohjelma: http://www.talentumevents.fi/tapahtumat/conferences/software+qa++testing+summit+2014/a2247223#_program

Tarjoamme Ohjelmistotestaus ry:n jäsenille 20% alennuksen tapahtuman normaalihinnoista. Etuhinnat jäsenille ovat:
Koko tapahtuma                        hinta 1316€ (norm.1645€)
Yksi päivä                                       hinta 956€ (norm. 1195€)
Hintoihin lisätään alv.24%. Hintoihin sisältyy sähköinen materiaali, kahvit ja lounaat.

Tarjous tulee huomioiduksi, kun ilmoittautuminen tehdään suoraan minulle: leena.kalaoja@talentumevents.fi tai puh. 044 3304400
Ilmoittautumisen yhteydessä tarvittavat tiedot: nimi ja tehtävänimike, sähköpostiosoite, postiosoite ja laskutusosoite, mahdollinen erityisruokavalio, ohjelmalinja ensimmäisenä päivänä (Quality Assurance / Software Testing)

Tämä tarjous on voimassa kauttani 30.9.2014 saakka ja koskee uusia ilmoittautumisia.
Lisäetuna tarjoan jokaiselle Ohjelmistotestaus ry:n ilmoittautujalle mahdollisuuden tarjota sama alennus myös kollegalle, riippumatta yrityksestä/organisaatiosta tai jäsenyyksistä. Ilmoittautuminen suoraan minulle ja ilmoittautumisessa mainittava koodi OTESTKOLLEGA.

Tervetuloa!

Ystävällisesti