Ohjelmistotestaus ry:n websivut ovat alusta, jolla voimme yhteisönä julkaista suomenkielisiä testausartikkeleita.

Kuten lehdissä, meillä on mielessämme jonkinlainen standardi: haluamme artikkelien edustavan testausta monipuolisesti olematta tuotteen tai palvelun mainoksia. Testausvälineistä voi kirjoittaa asiatyylillä, myyntityyliä pyytäisimme hiomaan. Artikkeleilla voi olla monenlaista muotoa: kokemusraportteja, näkemyskuvauksia tai vaikka henkilökuvauksia, joilla opimme tuntemaan erilaisia testausta tekeviä henkilöitä.

Sivustollamme voi keskustella, kirjautuen sisään Facebook, Twitter tai LinkedIn-tunnuksilla. Jos siis omaat täydentäviä näkemyksiä artikkelien sisältöön, kirjoita vastineesi kommentteihin.

Etsimme kirjoittajia! Haluaisitko sinä kirjoittaa testausnäkemyksistäsi ja kokemuksistasi suomeksi? Tai haastatella jotakuta ja jakaa tuloksen yhteisön kanssa? Ole yhteydessä yhdistyksen hallitukseen testausyhdistys-hallitus@googlegroups.com ja autamme sinua mielellämme eteenpäin. Ajatuksia artikkelien aiheista ja näkyvyys jo tehtyyn tai työn alla olevaan löytyy: https://trello.com/b/nu54iqfd/artikkeliaihiot-testauksesta